Саопштење Полицијске управе Шабац

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу, по налогу надлежног тужилаштва, поднеће кривичну пријаву против педесетогодишњег мушкарца, због постојања основа сумње да је починио кривично дело недозољен промет акцизних производа.
Полиција је у његовом возилу пронашла 2.300 паклица цигарета без акцизних маркица, чија се вредност процењује на око 460.000 динара.

aaaa1

aaaaa2

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу поднели су кривичну пријаву против осамнаестогодишњег мушкарца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело разбојништво у покушају.
Постоје основи сумње да је маскиран и, уз претњу ножем, од раднице продавнице мешовите робе покушао да узме новац, али је у том тренутку наишла патрола полиције и спречила га.
**

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу расветлили су девет тешких крађа и, по налогу надлежног тужилаштва, поднели кривичне пријаве у редовном поступку против седморице осумњичених, од којих су тројица малолетници.
**

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу поднели су, по налогу надлежног тужилаштва, кривичну пријаву против тридесеттрогодишњег мушкарца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка крађа.
Осумњичени се терети да је провалио у породичну кућу у околини града из које је украо 7.300 евра и златни ланац.