Besplatno slanje koverti za nagradnu igru!

Ministarka Brnabić saopštila da građani neće morati da plate 23 dinara za slanje koverte sa fiskalnim računima u igri koja počinje sutra i traje do kraja februara!Slanje koverti sa fiskalnim računima i potvrdama za plaćanje karticama (slipova) za učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ počinje sutra i biće besplatno, najavila je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Srbije Ana Brnabić.
Vlada Srbije je danas odlučila da slanje koverti za nagradnu igru bude besplatno, rekla je Brnabić novinarima.
Ona je istakla da je proširen fond za nagrade, ali nije mogla da precizira koliko će iznositi jer o tome vlada mora da donese odluku.Slanje računa za nagradnu igru traje do kraja marta, a pravo na učešće imaju svi punoletni građani Srbije koji prikupe najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, minimalne vrednosti od po 100 dinara, koji su izdati u 2017. godini. Građani će praktično moći da odvoje slipove i fiskalne račune od iste kupovine i pošalju ih u dve koverte čime povećavaju šansu za dobitak.
Računi se dostavljaju u kovertama koje će biti besplatne i moći će da se preuzmu u svim filijalama Pošte Srbije.
Paralelno sa nagradnom igrom organizovaće se takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova, a nagrada je besplatna wi-fi zona.
Kako bi svaka opština ili
grad imali podjednaku šansu da učestvuju u takmičenju i osvoje nagradu, ocenjivaće će se broj prikupljenih fiskalnih računa i slipova u odnosu na broj stanovnika i prosečnu zaradu na teritoriji lokalne samouprave.